Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Nadzienia owocowe

Nadzienia do stosowania na zimno i gorąco, po wypieku przypominają galaretki transparentne o kolorze i smaku świeżych owoców, można je stosować do nadziewarek dyszowych.
Zastosowanie: na zimno –jako masa owocowa do przekładania ciast i tortów oraz do nadziewania bułek, rogali, pączków oraz do przekładania ciastek drobnych.
Nadzienia można stosować także na gorąco, do wypieku ciastek kruchych, ciast drożdżowych, ciastek francuskich, do środka i na wierzch, do odcieku rantów.
Dostępne smaki: jagoda, malina, truskawka, morela, wiśnia, kiwi, malina-marcepan, pomarańcz, róża, czarna porzeczka.
Producent: Vortumnus     

Opakowanie: wiadra 13 kg
rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio