Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Cukiernictwo - cukier i pochodne

Pomada cukiernicza

Gotowa do użycia pomada, przeznaczona do glazurowania wszelkich wyrobów ciastkarskich oraz pieczywa cukierniczego.

Zapewnia trwałą i elastyczną glazurę o wyjątkowo białej barwie.


Opakowanie: wiaderka  15kg / karton 15kg

 

biały cukier to produkt nieodzowny podczas pieczenia ciast i przygotowywania deserów.

Opakowanie: worki 25 kg

Cukier waniliowy

 

Powszechnie stosowany w cukiernictwie. Doskonały dodatek do ciast, deserów, lodów i koktajli.

Nadaje wypiekom charakterystyczny, słodki zapach wanilii.

Opakowanie: worki 5 kg

 

Cukier dekoracyjny nietopliwy

 

To rodzaj cukru pudru wyprodukowany na bazie  cukru gronowego, przeznaczony do dekorowania wyrobów cukierniczych.

Jest odporny na działanie wilgoci, nie rozpuszcza się nawet gdy dekorujemy nim ciepłe wyroby,

pozostaje puszysty na produktach zapakowanych.

Opakowanie: worki 10kg

Cukier rafinada

Cukier rafinada to najwyższej jakości cukier w postaci grubych kryształków, idealny do

dekoracji ciasteczek i deserów.

Opakowanie: worki 12 kg

Cukier puder

Zmielony cukier kryształ. Znakomity do  posypywania wyrobów cukierniczych oraz jako dodatek do ciast i kremów (równomiernie rozpuszcza się w masie nie pozostawiając grudek) a także jako baza do produkcji lukru.

Nadaje on potrawom walory smakowe i estetyczne.
Opakowanie: worki 25 kg /10kg

Cukier kryształ

Biały cukier to produkt nieodzowny podczas pieczenia ciast i przygotowywania deserów.
Opakowanie: worki 25 kg

rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio