|
To linia prawdziwej czekolady. Stworzone specjalnie z myślą o potrzebach polskiego rynku. Pakowane w kartony po 25kg Bay Fondente Gocce –czekolada deserowa- kropelki, kakao min.46% Bay Fondente Dischi – czekolada deserowa- dyski:
Bay Latte Dischi 34/36-czekolada mleczna dyski, 34/36% masła kakaowego (AQ37PB) Bay Bianco Diamante –czekolada biała, diamenty – min.32,5% masła kakaowego(AQ38CE) |
Producenci - czekolady i polewy czekoladopodobne
Bay Master Martini
Ariba Master Martini
|
To linia prawdziwej czekolady. Pakowane w kartony po 10kg Ariba Fondente Gocce –czekolada deserowa- kropelki, kakao min.46% Ariba Fondente Dischi – czekolada deserowa- dyski:
Ariba Latte Dischi 34/36-czekolada mleczna dyski, 34/36% masła kakaowego (AQ49DL) Ariba Bianco Diamante –czekolada biała, diamenty – min.32,5% masła kakaowego(AQ48CE) |
Bloki czekoladowe ,pakowane po 2,5kg:
|
Czekolada Roma
Produkt marki Terravita o niepowtarzalnym smaku prawdziwej czekolady.
Doskonała do oblewania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych,
pieczywa cukierniczego i formowania korpusów cukierniczych.
Barwa ciemno-brązowa.
W ofercie producenta także czekolada mleczna i biała. Opakowanie 10kg.
Caravella polewa do lodów zastygająca - Caravella Ice Cocoa
| to polewa do lodów wyróżniająca się delikatną warstewką zewnętrznej polewy, szybko zastygającą, połyskująca, przyjemnie chrupiącą. Doskonała do lodów oblewanych czekoladą, może być stosowana również do produkcji wyśmienitej stracciatelli. Opakowanie - wiaderko 10kg. |
Caravella Cover Cacao/Caravella Cover White
| Polewy doskonałe do dekoracji wyrobów deserowych, tortów, pakowanych babek i pierników. Gotowe do bezpośredniego użycia-po rozpuszczeniu. Używane jako polewa- nawet mocno schłodzone nie pękają. Nadają idealny połysk i strukturę .Wyśmienite w smaku ,idealnie sprawdzają się jako nośnik smakowy do kremów. Polewa w wersji czekoladowej i białej. Produkt wysoko oceniany przez cukierników. Pakowane w wiadra po 5kg. |
Surogaty Master Martini w 4 odsłonach -Caribe ,Centramerica, Caravella i Bolero -surogaty czekoladowe „bez temperowania”.
|
Caribe-to linia surogatów deserowych i białych pakowanych w ekonomiczne opakowania po 25kg.Są to polewy łatwo roztapiane, znakomite do produkcji polew oraz jako dodatek do kremów i ganaszy. Sprawdzone przez naszych klientów, docenione za powtarzalną wysoką jakość .
|
Czekoladowa Miss Kongo
|
Gotowy krem czekoladowy do wykańczania, pokrywania, dekorowania, przekładania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, nadaje połysk, nie łamie się przy krojeniu. Produkt z firmy Credin. |
Non Temp Dark NH / Non Temp White NH
|
Ciemna i biała polewa bez temperowania firmy Bakels. Surowiec gotowy do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce, doskonała stabilność pozwala na łatwe modelowanie wszelkiego rodzaju dekoracji cukierniczych oraz na bezproblemowe wykonanie korpusów do pralin. W przypadku wykorzystania Non Temp do oblewania i zanurzania wyrobów cukierniczych otrzymujemy równą , błyszczącą powierzchnię, przy produkcji polew możliwy jest także dodatek mleka lub wody. NH – oznacza, że czekolady te pozbawione są tłuszczów utwardzonych i kwasów trans.
|
