To linia prawdziwej czekolady. Stworzone specjalnie z myślą o potrzebach polskiego rynku. Pakowane w kartony po 25kg Bay Fondente Gocce –czekolada deserowa- kropelki, kakao min.46% Bay Fondente Dischi – czekolada deserowa- dyski:
Bay Latte Dischi 34/36-czekolada mleczna dyski, 34/36% masła kakaowego (AQ37PB) Bay Bianco Diamante –czekolada biała, diamenty – min.32,5% masła kakaowego(AQ38CE) |
Producenci - czekolady i polewy czekoladopodobne
Bay Master Martini
Ariba Master Martini
To linia prawdziwej czekolady. Pakowane w kartony po 10kg Ariba Fondente Gocce –czekolada deserowa- kropelki, kakao min.46% Ariba Fondente Dischi – czekolada deserowa- dyski:
Ariba Latte Dischi 34/36-czekolada mleczna dyski, 34/36% masła kakaowego (AQ49DL) Ariba Bianco Diamante –czekolada biała, diamenty – min.32,5% masła kakaowego(AQ48CE) |
Bloki czekoladowe ,pakowane po 2,5kg:
|
Czekolada Roma
Produkt marki Terravita o niepowtarzalnym smaku prawdziwej czekolady.
Doskonała do oblewania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych,
pieczywa cukierniczego i formowania korpusów cukierniczych.
Barwa ciemno-brązowa.
W ofercie producenta także czekolada mleczna i biała. Opakowanie 10kg.
Caravella polewa do lodów zastygająca - Caravella Ice Cocoa
to polewa do lodów wyróżniająca się delikatną warstewką zewnętrznej polewy, szybko zastygającą, połyskująca, przyjemnie chrupiącą. Doskonała do lodów oblewanych czekoladą, może być stosowana również do produkcji wyśmienitej stracciatelli. Opakowanie - wiaderko 10kg. |
Caravella Cover Cacao/Caravella Cover White
Polewy doskonałe do dekoracji wyrobów deserowych, tortów, pakowanych babek i pierników. Gotowe do bezpośredniego użycia-po rozpuszczeniu. Używane jako polewa- nawet mocno schłodzone nie pękają. Nadają idealny połysk i strukturę .Wyśmienite w smaku ,idealnie sprawdzają się jako nośnik smakowy do kremów. Polewa w wersji czekoladowej i białej. Produkt wysoko oceniany przez cukierników. Pakowane w wiadra po 5kg. |
Surogaty Master Martini w 4 odsłonach -Caribe ,Centramerica, Caravella i Bolero -surogaty czekoladowe „bez temperowania”.
Caribe-to linia surogatów deserowych i białych pakowanych w ekonomiczne opakowania po 25kg.Są to polewy łatwo roztapiane, znakomite do produkcji polew oraz jako dodatek do kremów i ganaszy. Sprawdzone przez naszych klientów, docenione za powtarzalną wysoką jakość .
|
Czekoladowa Miss Kongo
Gotowy krem czekoladowy do wykańczania, pokrywania, dekorowania, przekładania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, nadaje połysk, nie łamie się przy krojeniu. Produkt z firmy Credin. |
Non Temp Dark NH / Non Temp White NH
Ciemna i biała polewa bez temperowania firmy Bakels. Surowiec gotowy do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce, doskonała stabilność pozwala na łatwe modelowanie wszelkiego rodzaju dekoracji cukierniczych oraz na bezproblemowe wykonanie korpusów do pralin. W przypadku wykorzystania Non Temp do oblewania i zanurzania wyrobów cukierniczych otrzymujemy równą , błyszczącą powierzchnię, przy produkcji polew możliwy jest także dodatek mleka lub wody. NH – oznacza, że czekolady te pozbawione są tłuszczów utwardzonych i kwasów trans.
|