Biały cukier to produkt nieodzowny podczas pieczenia ciast i przygotowywania deserów. |
Producenci - cukier i pochodne
Cukier kryształ
Cukier puder
Zmielony cukier kryształ. Znakomity do posypywania wyrobów cukierniczych oraz jako dodatek do ciast i kremów
(równomiernie rozpuszcza się w masie nie pozostawiając grudek) a także jako baza do produkcji lukru.
Nadaje on potrawom walory smakowe i estetyczne.
Opakowanie: worki 25 kg / 10kg
Cukier rafinada
Cukier rafinada to najwyższej jakości cukier w postaci grubych kryształków, idealny do dekoracji ciasteczek i deserów.
Opakowanie: worki 12 kg
Cukier dekoracyjny nietopliwy
To rodzaj cukru pudru wyprodukowany na bazie cukru gronowego, przeznaczony do dekorowania wyrobów cukierniczych. Jest odporny na działanie wilgoci, nie rozpuszcza się nawet gdy dekorujemy nim ciepłe wyroby, pozostaje puszysty na produktach zapakowanych. |
Cukier waniliowy
Powszechnie stosowany w cukiernictwie. Doskonały dodatek do ciast, deserów, lodów i koktajli.
Nadaje wypiekom charakterystyczny, słodki zapach wanilii.
Opakowanie: worki 5 kg
Pomada cukiernicza
Gotowa do użycia pomada, przeznaczona do glazurowania wszelkich wyrobów ciastkarskich oraz pieczywa cukierniczego.
Zapewnia trwałą i elastyczną glazurę o wyjątkowo białej barwie.
Opakowanie: wiaderka 15kg / karton 15kg
biały cukier to produkt nieodzowny podczas pieczenia ciast i przygotowywania deserów.
Opakowanie: worki 25 kg