Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Cukiernictwo - masy i proszki jajowe

Jaja w proszku

Jaja w proszku, do przygotowania przez rozpuszczenie 1 jednostki wagowej proszku w 3 jednostkach wagowych wody.
Zregenerowany 1kg proszku odpowiada masie jajowej z około 82 jaj kurzych o wadze 60g.

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne

Przechowywanie: suche pomieszczenie, temperatura pomieszczenia

Opakowanie: worek 10 kg

Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy

 

Jaja w proszku, do przygotowania przez rozpuszczenie 1 jednostki wagowej proszku w 3 jednostkach wagowych wody. Zregenerowany 1kg proszku odpowiada masie jajowej z około 82 jaj kurzych o wadze 60g.

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne
Przechowywanie : suche pomieszczenie, temperatura pomieszczenia
Opakowanie: worek 10 kg
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy

Białko w proszku / Białko w proszku wysokopieniste

Białko w proszku, do przygotowania przez rozpuszczenie 1 jednostki wagowej białka w proszku  w 7 jednostkach wagowych wody.
Zregenerowany 1kg proszku odpowiada białku  z około 219 jaj kurzych o wadze 60g.

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, wyroby farmaceutyczne.

Przechowywanie : suche pomieszczenie, temperatura pomieszczenia

Opakowanie: worek 10 kg

Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy

Żółtko w proszku

Żółtko w proszku, do przygotowania przez rozpuszczenie 1 jednostki wagowej żółtka w proszku  w 1 jednostce wagowej wody.
Zregenerowany 1kg proszku odpowiada żółtku z około 121 jaj kurzych o wadze 60g.

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja majonezów i sosów, produkcja alkoholi kremowych, wyroby lodziarskie.

Przechowywanie : suche pomieszczenie, temperatura pomieszczenia

Opakowanie: worek 10 kg

Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy

Masa jajowa płynna pasteryzowana

1kg produktu odpowiada masie jajowej z około 19 jaj kurzych o wadze 60g

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne

Przechowywanie : 0÷4°C, po otwarciu produkt należy zużyć w ciągu 48 godzin

Opakowanie: bag in box umieszczony w kartonie - 10 litrów

Termin przydatności do spożycia: w opakowaniu bag in box -35 dni od daty produkcji

Białko płynne pasteryzowane

1kg produktu odpowiada białku z około 29 jaj kurzych o wadze 60g

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, wyroby farmaceutyczne

Przechowywanie: 0÷4°C, po otwarciu produkt należy zużyć w ciągu 48godzin

Opakowanie: bag in box umieszczony w kartonie -  10 litrów

Termin przydatności do spożycia: w opakowaniu bag in box -45 dni od daty produkcji

Żółtko płynne pasteryzowane

1kg produktu odpowiada żółtku z około 56 jaj kurzych o wadze 60g

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja majonezów i sosów, produkcja alkoholi kremowych, wyroby lodziarskie.

Przechowywanie : 0÷4°C, po otwarciu produkt należy zużyć w ciągu 48godzin

Opakowanie: bag in box umieszczony w kartonie -  10 litrów

Termin przydatności do spożycia: w opakowaniu bag in box -30 dni od daty produkcji
rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio