Płynna Jedyna zalecana do stosowana w produkcji piekarsko-cukierniczej i gastronomii. Konsystencja płynna pozwala na bezpośrednie jej zastosowanie, skracając czas przygotowania produktu. Rekomendowana do produkcji ciast biszkoptowo-tłuszczowych, do wyrobu ciast wymagających stosowania płynnej margaryny (drożdżowych, parzonych), pieczywa pszennego półcukierniczego oraz smażenia i duszenia mięs, ryb, warzyw.
Prawidłowo dobrana receptura Płynnej Jedynej gwarantuje:
- 
dobrą stabilność emulsji podczas użytkowania, 
- 
prawidłową strukturę ciasta, 
- 
delikatny miękisz, 
- 
odporność na czerstwienie wyrobów, 
- 
doskonałe właściwości smakowo-zapachowe produktów poprzez zastosowanie odpowiedniego aromatu, 
- 
dobry efekt wyrobów smażonych i duszonych. 
Opakowanie - wiadro 10l
