Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Margaryna Qualita Płynna 70 %

 

Płynna Jedyna zalecana do stosowana w produkcji piekarsko-cukierniczej i gastronomii. Konsystencja płynna pozwala na bezpośrednie jej zastosowanie, skracając czas przygotowania produktu. Rekomendowana do produkcji ciast biszkoptowo-tłuszczowych, do wyrobu ciast wymagających stosowania płynnej margaryny (drożdżowych, parzonych), pieczywa pszennego półcukierniczego oraz smażenia i duszenia mięs, ryb, warzyw.
Prawidłowo dobrana receptura Płynnej Jedynej gwarantuje:

  • dobrą stabilność emulsji podczas użytkowania,

  • prawidłową strukturę ciasta,

  • delikatny miękisz,

  • odporność na czerstwienie wyrobów,

  • doskonałe właściwości smakowo-zapachowe produktów poprzez zastosowanie odpowiedniego aromatu,

  • dobry efekt wyrobów smażonych i duszonych.

Opakowanie - wiadro 10l

 

rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio