Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Owoce / warzywa kandyzowane, obsuszane

Zastosowanie: jako dodatek do wypieku keksów, babek, serników, makowców, do dekoracji tortów, ciastek, ciasteczek kruchych, babeczek, jako wsad do kremów i mas bakaliowych, posypka do dekoracji wyrobów ciastkarskich.
Właściwości: wysoka koncentracja cukru pozwala na niezamarzanie w mrożonych deserach i lodach, długi okres przydatności do spożycia, intensywne zabarwienie, doskonały smak owocowy, możliwość zapiekania wewnątrz ciasta.
Dostępny asortyment: skórka pomarańczowa kostka, skórka cytrynowa kostka, mieszanka keksowa, cukinia kolorowa, marchew kandyzowana, agrest, anżelika, czereśnia, dynia, gruszka, śliwka, wiśnia, żurawina, mandarynka kandyzowana.
rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio