Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash

Jaja w proszku

Jaja w proszku, do przygotowania przez rozpuszczenie 1 jednostki wagowej proszku w 3 jednostkach wagowych wody.
Zregenerowany 1kg proszku odpowiada masie jajowej z około 82 jaj kurzych o wadze 60g.

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne

Przechowywanie: suche pomieszczenie, temperatura pomieszczenia

Opakowanie: worek 10 kg

Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy

 

Jaja w proszku, do przygotowania przez rozpuszczenie 1 jednostki wagowej proszku w 3 jednostkach wagowych wody. Zregenerowany 1kg proszku odpowiada masie jajowej z około 82 jaj kurzych o wadze 60g.

Zastosowanie: piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne
Przechowywanie : suche pomieszczenie, temperatura pomieszczenia
Opakowanie: worek 10 kg
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy

rzetelna firma   Wykon Kreatif Studio